Sari direct la conținut

Nicoleta Luciu face topless pe litoral

Gardianul

Barbatii prezenti pe litoral in aceasta perioada se pot declara fericiti. Motivul… Nicoleta Luciu, femeia care a sucit mintile tuturor, se afla la mare si isi arata cu nonsalanta sanii, pentru ca vedeta PRO TV are chef sa se bronzeze uniform, fara sutien.

Plecata la mare pentru emisiunea estivala de la PRO TV, „Teo, Andi si vedete de serviciu”, iepurasul „Playboy” Nicoleta Luciu profita din plin, in timpul liber, de soare. Astfel, frumoasa femeie poate fi vazuta pe plaja de turistii veniti in vacanta, aparitia ei facand senzatie in jur.

„Vedeta «Playboy» profita din plin, in timpul liber, de soare. Frumoasa femeie poate fi vazuta pe plaja de turistii veniti in vacanta la Cap Aurora, aparitia ei facand senzatie in jur.”

Barbatii sunt innebuniti

Si, normal, daca ne gandim ca Nicoleta este superba ca femeie, majoritatea barbatilor din Romania avand vise erotice cu ea. In plus, pentru ca tacamul sa fie complet, domnisoara Luciu face plaja topless, fara a-i pasa catusi de putin de curiosii din zona, care o tintesc cu privirea, bustul fetei fiind, firesc, atractia principala. Din pacate pentru masculi, exista si inconveniente.

Ei nu se pot apropia prea mult de Nicoleta, fiindca femeia este „flancata” de bodyguarzi si de prietenul ei, Dinu Maxer.

Hotel California

Nicoleta, la fel ca si celelalte vedete de la PRO TV, este cazata la Hotel California din Cap Aurora. In aceasta locatie se filmeaza o emisiune estivala, in care farsele, planurile diabolice si buna-dispozitie se completeaza cu lucrurile serioase, protagonistii show-urilor urmand a fi starurile mioritice.

De altfel, in primul format, VIP-urile s-au impartit in doua echipe, sarcina lor fiind aceea de a avea grija de copiii familiilor venite la odihna la mare.

Unii dintre componentii echipelor au fost nevoiti sa se ocupe de „gradinita” de copii, astfel incat parintii acestora s-au putut distra in voie fara sa aiba grija micutilor, iar altii au facut-o pe baby-sitterii noaptea, in timp ce parintii copiilor se distrau nestingheriti prin discoteci, baruri sau cluburi la moda.

Mai mult, pentru ca totul sa fie ca la carte, vedetele le-au asigurat oamenilor obisnuiti o a doua luna de miere, cu tot ce inseamna ea. Sa mai spuna cineva ca nu-i bine sa mergi in aceasta perioada pe litoral!

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro