Sari direct la conținut

Nunta lui Britney Spears, 2.000.000 de dolari

Evenimentul Zilei

Britney Spears a ales un hotel din Beverly Hills pentru nunta sa cu dansatorul Kevin Federline, ceremonia urmind sa aiba loc pe 20 noiembrie. Deja ziarele de scandal au inceput sa-i urmareasca pe cei doi, ironizindu-i ca se antreneaza pentru noaptea nuntii.

Viitorii miri au ales un cadru traditional, unul dintre hotelurile de moda veche de la Hollywood punindu-le la dispozitie serviciile de care au beneficiat de-a lungul timpului si alte cupluri celebre. Aici s-au recasatorit Ozzy si Sharon Osbourne, aici s-au cazat Marilyn Monroe sau Rock Hudson.

Din suma de aproximativ 2 milioane de dolari, Britney va cheltui 200.000 de dolari numai pe lalelele albe care vor fi aduse special de la Amsterdam. Angajatii hotelului spun ca vedeta a cerut o sala care sa fie inundata de flori albe. O alta solicitare expresa s-a referit la 300 de sticle de sampanie Cristal.

Se pare ca vedeta este hotarita sa dovedeasca, in acest fel, ca organizeaza o nunta serioasa, nu o parodie, cum s-a intimplat de Anul Nou, atunci cind a anulat ceremonia dupa 55 de ore. Deja a comandat rochia alba intr-un stil cit mai traditional. Totul a fost ales de Britney si de mama sa, Lynne. Kevin nu are decit sa accepte orice i se propune, toata nunta fiind mai mult o afacere de familie.

Se mai stie ca una din domnisoarele de onoare va fi sora cintaretei, Jamie.

Intre timp, cei doi logodnici au fost vazuti in balconul hotelului Ritz Carlton din Los Angeles.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro