Sari direct la conținut

O noua serie a Razboiului stelelor

Ziua

Lucasfilm Ltd. si Cartoon Network vor incepe, in curand, producerea unei noi serii a „Razboiului stelelor” – „Razboiul clonelor”, care va fi difuzata in episoade de 12 minute la Cartoon Network incepand cu 21 martie 2005.

Fiecare noua transa din mini-seriile „Razboiul stelelor: razboiul clonelor” va continua celebra saga din punctul unde s-a oprit ultimul film artistic „Razboiul stelelor”, episodul II „Atacul clonelor”, mai exact la inceputul razboiului clonelor – un razboi civil in care se confrunta vechea republica si o miscare separatista de amploare condusa de fortele raului.

Se vor realiza 20 de episoade. Regizorul, co-scenaristul si producatorul executiv al noii serii este Genndy Tartakovsky, care a produs si prima micro-serie de animatie.

„Razboiul stelelor: razboiul clonelor” prezinta personaje precum Yoda, Obi-Wan Kenobi, Padme Amidala, Mace Windu si Anakin Skywalker in lupta neincetata a republicii contra amplei miscari de revolta initiate de separatisti si de armatele lor uriase de androizi.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro