Sari direct la conținut

Oprisan il ameninta pe Ralu Filip

Gardianul

Se pare ca situatia la nivel politic din judetul Vrancea va mai tine prima pagina a ziarelor pentru o buna perioada de timp, chiar daca de data aceasta s-au schimbat actorii. In atentie se afla acum presedintele CNA, Ralu Filip, si, cum deja ne-am obisnuit, binecunoscutul presedinte al Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan.

Nemultumit de atitudinea CNA vizavi de ceea ce se intampla in „teritoriul sau”, Oprisan a tinut sa ii aduca in atentie lui Filip faptul ca, atat pentru el, „cat si pentru grupul din spatele sau, va sosi ziua deconturilor”.

Mai mult, el afirma: „Ii recomand, respectuos, lui Ralu Filip sa lase atitudinile copilaroase si frustrarile personale la o parte, pentru ca exista posibilitatea ca, foarte curand, sa vina ziua in care sa spun public cine anume se afla in spatele acestor atacuri”, sustinand, de asemenea, ca acuzele CNA sunt de fapt atacuri indirecte la adresa presedintiei sale.

De ce totusi un comportament atat de acid?

Filip: Oprisan nu reprezinta viitorul

„Cred ca viitorul in Romania nu e de partea oamenilor gen Marian Oprisan, care a facut din Vrancea o republica”, a declarat pentru „Gardianul” presedintele CNA. El a spus ca, in aceasta calitate, nu-si permite sa se joace „si nici nu am frustrari generate sau legate de dl Oprisan. Nu ma intersectez niciunde cu acest personaj, nu concurez cu el, nu-mi e adversar.

Dl Oprisan nu e o miza in Romania, ci doar o pata”. Filip a continuat: „Constat ca e vorba de o amenintare directa si publica lansata de dl Oprisan, ceea ce e mai mult decat ingrijorator pentru comportamentul pe care-l are fata de jurnalistii incomozi si fata de alte persoane care nu-i sunt pe plac”.

Presedintele CNA a concluzionat: „Si, pentru ca tot a pomenit de «ora deconturilor», cred ca domnia-sa s-ar putea sa fie mai aproape de decontari decat mine”.

Ralu Filip il roaga pe Dumitru Dragomir, persoana la care a facut Oprisan aluzie ca e in spatele presedintelui CNA, „sa declare daca stie ca am avut alte interese decat cele legate de CNA, Legea audiovizualului si interesele publicului”.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro