Sari direct la conținut

Orange Romania a lansat pachetul Mobile Office Card

Gardianul

Orange Romania a lansat pachetul Mobile Office Card, cu ajutorul caruia utilizatorii serviciilor operatorului pot utiliza laptopul ca si cum ar fi computerul de la birou. Mobile Office Card permite accesarea e-mail-ului, navigarea pe Internet si expedierea mesajelor scrise de pe laptop.

Alta facilitate a pachetului este conectarea laptopului la reteaua interna de calculatoare a firmei fara a utiliza un cablu si fara a mai tine telefonul mobil ocupat pentru conectare.

„Mobile Office Card este o solutie adresata segmentului business si se incadreaza in viziunea Orange de a lansa pe piata solutii simple, inovative si usor de folosit, pentru a imbunatati si simplifica viata fiecaruia“, a afirmat directorul comercial al companiei, Yves Gauthier (foto).

Doua tipuri de carduri

Pachetul Mobile Office Card consta intr-un card de date PCMCIA Sony-Ericsson si o aplicatie dezvoltata de Orange, care faciliteaza accesul la serviciile de date mobile. Cele doua tipuri de carduri de date disponibile sunt: Sony Ericsson GC75, care permite transmisii de date mobile prin GPRS (53.6 kbps) si CSD (9.6 kbps), respectiv Sony Ericsson GC79 prin care pot fi transmise date prin GPRS (53.

6 kbps), CSD (9.6 kbps) si WLAN (10 mbps). In functie de locatia in care se afla utilizatorul si de necesitatile sale, el poate selecta modalitatea de conectare care il avantajeaza: CSD, GPRS sau WLAN. Pe de alta parte, aplicatia Orange poate selecta reteaua care permite viteza cea mai mare de conectare. Mobile Office Card are la baza un concept nou, simplu de instalat, utilizat si de configurat.

De precizat ca parametrii de configurare sunt setati deja in aplicatie. O conditie pentru utilizarea Mobile Office Card este abonarea la serviciile operatorului Orange. Nu in ultimul rand, pentru a putea folosi la maximum posibilitatile oferite de Mobile Office Card, este recomandat ca utilizatorul sa activeze o oferta GPRS si una GSM pe un alt SIM decat cel utilizat pentru transmisiunile de voce.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro