Sari direct la conținut

Ordinul pentru adoptarea Regulamentului de punere in aplicare a Legii notarilor publici si a activitatii notariale nr. 36/1995 ***

HotNews.ro

Ordin nr. 1758/C din 30 iunie 2004 privind modificarea Ordinului ministrului justitiei nr. 710/C/1995 pentru adoptarea Regulamentului de punere in aplicare a Legii notarilor publici si a activitatii notariale nr. 36/1995

Cateva din modificarile si completarile aduse Regulamentului de punere in aplicare a Legii notarilor publici si a activitatii notariale:

• Cand numarul cererilor este mai mare decat numarul posturilor vacante de notari stagiari, stabilit prin Ordinul de actualizare, Camera notarilor publici va organiza concurs, ocuparea posturilor facandu-se in ordinea mediilor obtinute de candidati.

• Cu prilejul actualizarii, Camerele notarilor publici vor propune numarul de posturi vacante destinate schimbarii sediilor notarilor publici in functie.

Locurile ramase vacante in urma schimbarilor de sedii vor fi destinate pentru examen sau concurs, urmand a fi ocupate de notarii stagiari si de cei care au indeplinit timp de 5 ani functii juridice (judecator, procuror, avocat sau o alta functie de specialitate juridica).

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro