Sari direct la conținut

Otelul va juca totusi cu Dinamo Tirana

TVR

Jucatorii echipei Otelul se vor prezenta la meciul cu Dinamo Tirana, din Cupa UEFA, dupa ce presedintele Nicolae Boghici i-a anuntat, marti, ca in contul clubului a fost virata suma de 6,3 miliarde lei de la LPF si 500.000 de dolari de la combinatul Ispat Sidex.

Boghici s-a intalnit, marti, cu jucatorii echipei Otelul si i-a informat ca Liga Profesionista de Fotbal (LPF) a virat in contul gruparii galatene suma de 6,3 miliarde de lei, reprezentand drepturile de televizare pe sezonul trecut.

De asemenea, tot marti, oficialii clubului Otelul au semnat un contract cu reprezentantii combinatului Ispat Sidex Galati, care prevede suplimentarea cu 500.000 de dolari a sumei cu care aceasta firma va sprijini echipa. Aceasta suma este destinata numai participarii echipei in Cupa UEFA. Contractul a fost semnat chiar de directorul general al combinatului, Narendra Chaudhary.

Astfel, jucatorii echipei galatene se vor deplasa, miercuri dimineata, la Constanta, unde va avea loc, joi, meciul cu echipa albaneza Dinamo Tirana, contand pentru prima mansa a turului intai preliminar al Cupei UEFA.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro