Sari direct la conținut

Premier League: Southampton vs Manchester United – „Sfinţi” contra „diavoli” pe St. Mary’s

HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Southampton – Manchester United, meci contând pentru etapa a 4-a din campionatul Angliei, este programat, sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 14:30, pe St. Mary’s Stadium, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1 şi Prima Sport 1.

Southampton, revenită în prima ligă engleză după doar un sezon petrecut în Championship, şi Manchester United, care are din nou un start dezamăgitor de campionat, se întâlnesc în partida care deschide etapa a 3-a din Premier League.

Southampton este pe locul 19 din 20, fără nici un punct, după ce a pierdut toate cele trei meciuri disputate până acum, 0-1 cu Newcsatle (d), 0-1 cu Nottingham Forest (a) şi 1-3 cu Brentford (d).

Singura victorie a sezonului a venit pentru echipa scoţianului Russell Martin în League Cup (Cupa Ligii Angliei), acolo unde „sfinţii” au debutat direct în turul al doilea şi au trecut de Cardiff, ultima clasată în Championship (liga a doua), în deplasare, scor 5-3.

De menţionat că Southampton este echipa cu cel mai slab atac din Premier League, cu doar un gol marcat în cele trei etape disputate până acum!

Manchester United ocupă locul 14 din 20, cu trei puncte acumulate în primele trei etape, după 1-0 cu Fulham (a), 1-2 cu Brighton (d) şi 0-3 cu Liverpool (a).

De asemenea, în primul meci oficial al sezonului, echipa lui Erik ten Hag a fost învinsă de rivala locală Manchester City în Community Shield (Supercupa Angliei), 1-1 după 90 de minute, 6-7 după executarea loviturilor de departajare (nu s-au jucat prelungiri).

Atenţie, „diavolii roşii” au câştigat doar una din cele patru partide disputate în acest sezon!

Cele două echipe s-au confruntat ultima oară în sezonul 2022-2023 din Premier League, când Manchester United s-a impus în tur, pe terenul lui Southampton, cu 1-0, pentru ca, în retur, pe Olfd Trafford, să se consemneze o remiză, scor 0-0.

Superbet oferă cota 1,22 pentru pronosticul X2: rezultat de egalitate sau victorie pentru oaspeţi în meciul Southampton – Manchester United.

Southampton vs Manchester United X2
Cotă 1,22

*cotă valabilă la ora publicării acestui articol

INTERVIURILE HotNews.ro