Sari direct la conținut

Primul mesaj postat de tatăl lui Lamine Yamal după ce a fost înjunghiat: „Vă transmit dragostea mea”

HotNews.ro
Primul mesaj postat de tatăl lui Lamine Yamal după ce a fost înjunghiat: „Vă transmit dragostea mea”
Mounir Naraoui Foto: Josep LAGO / AFP / Profimedia

Mounir Nasraoui, tatăl lui Lamine Yamal, a postat joi un mesaj liniştitor pe reţelele de socializare, după atacul comis împotriva sa cu o zi înainte în Catalonia. Bărbatul a fost înjunghiat într-o parcare din Mataro, oraşul în care locuieşte, la câteva ore după o ceartă cu locuitorii din zonă, relatează RMC Sport, citat de News.ro.

„Vă mulţumesc tuturor pentru încurajări. Sunt mai bine. Vă transmit dragostea mea”, a scris bărbatul care se află încă în spital, unde a fost internat de urgenţă după ce a fost înjunghiat.

Mounir Nasroui, tatăl fotbalistului Lamine Yamal de la Barcelona, a fost înjunghiat într-o parcare din Mataró, Barcelona. El a fost dus la spitalul Can Ruti din Badalona, iar medicii au spus inițial că se află în stare gravă, potrivit El Confidencial.

Poliția din Catalonia a preluat ancheta pentru a clarifica ce s-a întâmplat în timpul atacului, la care ar fi participat mai multe persoane.

Potrivit unor surse din poliția catalană care au informat Europa Press, incidentul a avut loc în jurul orei locale 21.10 în cartierul Rocafonda din Mataró, iar trei persoane au fost arestate pentru tentativă de omor.

În plus, mărturia unor vecini din zonă indică faptul că tatăl fotbalistului a fost acostat de niște indivizi când își plimba câinele. Acest incident, potrivit acestor surse, a dus ulterior la o bătaie și în cursul acesteia Mounir Nasraoui a fost atacat cu un cuțit.

Lamine Yamal a devenit, în urmă cu două luni, cel mai tânăr fotbalist care a jucat vreodată la un Mondial și European, iar după golul din semifinala cu Franța și cel mai tânăr marcator: 16 ani și 362 de zile. El a câștigat EURO 2024 cu naționala Spaniei, fiind unul din principalii jucători care au contribuit la obținerea titlului continental.

INTERVIURILE HotNews.ro