Sari direct la conținut

PUR il ameninta cu judecta pe Dinescu

Jurnalul National

PUR il va da in judecata pe Mircea Dinescu daca acesta va continua sa profereze invective la adresa formatiunii umaniste si a candidatului la Presedintie, Codrut Seres.

“Ne surprinde ca scriitorul Mircea Dinescu, cunoscut opiniei publice ca reprezentant al intelectualitatii romane, foloseste un limbaj suburban care nu-i face cinste nici ca scriitor, nici ca analist politic si nici ca om.

Motivul pentru care domnul Dinescu profereaza invective la adresa PUR este ca doreste o colaborare cu o societate comerciala si solicita bani pentru acest lucru, fara a fi dispus insa sa munceasca pentru acesti bani. In supararea domniei sale, Mircea Dinescu confunda Antena 1 cu Partidul Umanist.

El uita ca nu a fost membru PUR si-i place sa se situeze in functii pe care nici nu le-a avut si – din cauza comportamentului sau – cel mai probabil nici nu le va avea“, a declarat ieri, la Targu Mures, vicepresedintele PUR, Codrut Seres, iar “Dinescu ar trebui sa invete ca bani fara munca nu se pot obtine“.

Mircea Dinescu s-a lansat recent intr-o serie de jigniri la adresa PUR si a candidatului la Presedintie, Codrut Seres, in paginile unor ziare.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro