Sari direct la conținut

RDS.Link dubleaza viteza

Agora News

RDS Link, serviciul de internet al Romania Data Systems (RDS) anunta cresterea vitezei pe internet de la 128 kbps la 256 kbps.

De asemenea traficul inclus in fiecare abonament a fost marit cu pana la 100% iar preturile au scazut cu pana la 25%. Traficul intre doi abonati CableLink si cu aproape orice sit din acelasi oras este gratuit.

Din 5 iulie fiecare abonament Cable Link contine si minute de telefonie RDS.TEL iar minutele de depasire au tarife preferentiale: cu pana la 48% mai mici decat fostul operator de telefonie fixa. Noul modem CableLink este special conceput pentru a permite activarea serviciului de telefonie si a unei conexiuni internet mai stabile si la viteze superioare.

Pentru a putea beneficia de toate facilitatile ofertei, clientii vor trebui sa schimbe vechiul modem Lancity pentru a primi la schimb noul modem cu port de voce in conditiile specificate de RDS.

RCS&RDS ofera servicii complete de telecomunicatii (televiziune, internet & data si telefonie) la nivel national, pe infrastructuri proprii de telecomunicatii de care beneficiaza peste 1.000.000 de utilizatori din Romania, Slovacia si Ungaria. Din ianuarie 2003 RDS.

TEL a devenit unul dintre principalii furnizori alternativi de telefonie, bazandu-si serviciile pe infrastructura de fibra optica dezvoltata la nivel national si pe tehnologia TDM (Time Division Multiplexing).

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro