Sari direct la conținut

Romanii vor invata ce inseamna Phare prin posta

Realitatea Romaneasca

In urmatoarele saptamani, peste un sfert din familiile din Romania vor gasi in cutiile postale pliante care cuprind informatii despre programul Phare – Coeziune Economica si Sociala. Daca vor citi aceste materiale, romanii vor invata si care este rolul acestui program in procesul de aderare la Uniunea Europeana.

Ministerul Integrarii Europene s-a gandit ca este benefica informarea populatiei cu privire la acest program si ca atare a lansat o distributie masiva de pliante ce va acoperi toate orasele mari din tara, dar si cate patru orase mici din fiecare judet. Este o publicatie tiparita in 1.750.000 de exemplare.

„Pliantul are un continut simplu si clar, prin care explicam principalele directii de dezvoltare urmarite de acest program. Incercam astfel sa aducem mai aproape de cetateni obiectivele si valorile promovate prin programul de finantare Phare”, a declarat ministrul Integrarii, Alexandru Farcas.

Programul de Coeziune Economica si Sociala finanteaza activitatile de imbunatatire a nivelului de dezvoltare la nivel regional, in scopul reducerii dezechilibrelor economice si sociale dintre diferitele regiuni ale tarii. Prin acest program, Romania primeste anual granturi de 100 de milioane de euro.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro