Sari direct la conținut

Site-ul www.nudaspaga.ro atacat de hackeri

HotNews.ro

In seara zilei de 7 septembrie, la ora 22:00, site-ul www.nudaspaga.roa fost atacat de catre hackeri, am aflat de la fundatia Concept, care administreaza site-ul. In urma atacului, site-ul a devenit nefunctional. Initiatorii campaniei promit revenirea on-line in cel mai scurt timp.

Site-ul www.nudaspaga.ro face parte din campania NU DA SPAGA al carei scop este sa duca la intelegerea si identificarea actelor de coruptie mica, sa reflecte efectele acesteia, sa conduca la o atitudine civica de amendare si respingere din partea populatiei.

Site-ul cuprinde informatii despre ce este si ce nu este spaga, motive pentru a nu da spaga, documente legislative, resurse utile, informatii despre campanie, parteneri, suporteri, forum etc.

Campania NU DA SPAGA finantata de Uniunea Europeana prin Programul Phare Societate Civila 2001 – Componenta 3: Educatie Civica. Mass-Media Independenta.

Initiatorii campaniei sunt: Fundatia CONCEPT, Transparency International Romania, Asociatia Editorilor de Presa Online, Asociatia de Comunicatii prin Cablu, Oops Media si Teatrul pentru Copii si Tineret Ariel Targu Mures.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa contactati Fundatia CONCEPT la telefon 021-311 12 52, fax 021-311 12 53, persoana de contact Gabriela Buleu, e-mail gbuleu@concept.ro sau info@nudaspaga.ro

Link

Un spot-beton: Nu da spaga!

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro