Sari direct la conținut

Steaua va juca cu FK Zelezik Belgrad

Gardianul

FK Zelezik Belgrad – Steaua

Partizan Belgrad – Otelul (partidele tur se vor disputa pe 12 august, in Iugoslavia, urmand ca mansa secunda sa aiba loc pe 26 august in Romania)

Partizan Belgrad

Fara discutie, un adversar deosebit de periculos pentru Otelul lui Sorin Cartu. Cu 18 titluri de campioana si 9 Cupe ale Iugoslaviei, trupa belgradeana se afla intr-o permanenta lupta cu Steaua Rosie. Partizan are in palmares si o finala de Cupa Campionilor Europeni, 1-2 cu Real Madrid. Anul trecut, a reusit o calificare in grupele Ligii Campionilor.

FK Zeleznik

Chiar daca provine din Iugoslavia, FK Zeleznik Belgrad este o mare necunoscuta pentru fotbalul nostru. Un fel de Rapid in varianta iugoslava, Zeleznik traducandu-se „Feroviarul”, echipa din tara vecina a reusit, sezonul trecut, un parcurs foarte bun in competitia interna, pe care a terminat-o pe locul III, dupa „marile” belgradene Steaua Rosie si Partizan.

Ceea ce o recomanda, totusi, pe formatia pregatita de Mile Tomic este faptul ca, in ultima etapa a campionatului recent incheiat, a reusit sa se impuna cu 2-0 pe terenul lui Partizan Belgrad! Un adversar accesibil pentru Steaua, dar, avand in vedere ardoarea cu care iugoslavii isi joaca sansa, demn de luat in seama si, in nici un caz, subapreciat.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro