Sari direct la conținut

Tandem pentru Casa Alba

Evenimentul Zilei

“Teresa si cu mine nu putem fi decit foarte fericiti ca John si Elisabeth Edwards vor deveni partenerii nostri in demersul de a face America mai puternica in interior si mai mult respectata in lume”, se arata in comunicatul oficial al lui Kerry.

John Edwards, in virsta de 51 de ani, a fost ales sa candideze din partea democratilor in tandemul presedinte-vicepresedinte dintr-o lista cu 25 de nume. El va fi nominalizat oficial in cadrul Conventiei Nationale Democrate, care incepe pe 26 iulie.

John Kerry si John Edwards vor infrunta tandemul republican George W. Bush si Dick Chenney in cadrul alegerilor din 2 noiembrie.

Avocat milionar, dinamic, dar lipsit de experienta, Edwards a fost cel mai mare rival al lui Kerry in cursa pentru investitura democrata, insa a trebuit sa renunte in favoarea “prietenului” sau, senatorul de Massachussetts, dupa ce a cistigat alegerile dintr-un singur stat, Carolina de Sud.

Un sondaj dat publicitatii saptamina trecuta arata ca Edwards este preferatul americanilor pentru candidatura la vicepresedintie, avind 72% opinii favorabile.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro