Sari direct la conținut

Un timisean a pus o grenada la usa vecinului

Gardianul

Un barbat din judetul Timis este cercetat penal pentru nerespectarea regimului materiilor explozive, distrugere in dauna avutului particular si violare de domiciliu. Victor T., de 51 de ani, din municipiul Lugoj, este suspectat ca, in noaptea de vineri spre sambata, ar fi incendiat usa locuintei unui lugojean si ar fi pus acolo o grenada defensiva de exercitiu.

In cursul noptii de vineri spre sambata, lugojeanul B. Zoltan, a anuntat Politia cu privire la faptul ca persoane necunoscute i-au incendiat usa locuintei si au pus si o grenada acolo.

In urma cercetarilor efectuate de anchetatori la fata locului s-a stabilit ca materialul exploziv gasit langa usa este o grenada de mana defensiva de exercitiu, fara incarcatura activa si fara capsa detonanta, iar usa a fost incendiata cu o bucata de cirpa imbibata cu motorina, careia i s-a dat foc pe tocul usii locuintei respective.

Grenada de mana defensiva a fost ridicata de specialisti ai Inspectoratului Judetean de Protectie Civila Timis. Dosarul in acest caz a fost inaintat, cu propunerea de declinare a competentei de solutionare, catre Parchetul Judecatoriei Lugoj, care a dispus inceperea urmaririi penale impotriva lui Victor T. (N. Livezeanu/ D. Protopopescu)

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro