Sari direct la conținut

UREX Rovinari a intrat in faliment

Evenimentul Zilei

Instanta de judecata a declansat, de ieri, falimentul la UREX Rovinari.

Mariana Somnea, reprezentantul administratorului judiciar, firma SIOMAX SRL, a declarat ca nu poate spune cu precizie cit va dura actiunea in sine, dar a mentionat ca pina pe 26 august, cind judecatorii se vor intoarce din vacanta, va trebui finalizata evaluarea patrimoniului uzinei, precum si stabilirea pretului de pornire a licitatiei pentru vinzarea acestuia, modalitatile de vinzare si

aprobarea creditorilor. Administratorul judiciar afirma ca va stabili conditii severe pentru participantii la licitatie, cu scopul de a se evita achizitionarea UREX de un patron neserios si pentru a-l impiedica pe fostul proprietar, Alexandru Crisan, sa participe la procesul de cumparare.

De aceea, firmele care vor licita pentru UREX Rovinari nu trebuie sa fie conduse de persoane care sa fi fost asociate la o firma falimentara. Or, in momentul de fata, fostul patron al unitatii detine patru societati aflate in faliment – doua in Gorj si alte doua in Brasov. Mariana Somnea a mai declarat ca noul cumparator va trebui sa preia si cea mai mare parte a angajatilor.

Urmatorul termen de judecata pentru falimentul UREX Rovinari a fost stabilit pentru 9 septembrie.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro