Sari direct la conținut

Vaporul cu femei

Evenimentul Zilei

Nu mai putin de 1.200 de lesbiene au urcat in weekend-ul trecut la bordul vasului de croaziera “Holland America’s MS Maasdam” pentru a-si celebra casatoria si a petrece o luna de miere luxoasa pe ape. Vasul si-a ridicat ancora simbata noaptea din Boston si le-a condus pe femeile petrecarete pina in Montreal.

Initiativa apartine companiei americane cu sediul in Oakland, “Olivia Cruises and Resorts”, care nu este la prima oferta de acest fel pentru lesbiene. Judy Dlugacz, patroana companiei, s-a aflat in centrul presei turce in urma cu patru ani, cind a coborit pe plajele din Kusadasi impreuna cu 400 de femei.

Initiativa de atunci s-a dovedit de un real succes, comerciantii primindu-le pe femei cu covorul rosu, avind in vedere ca acestea au lasat in buzunarele lor mai mult de o jumatate de milion de dolari. “Cind sute de femei coboara de pe un vapor si se duc la cumparaturi, nu trec neobservate”, a declarat aventuriera Dlugacz, care a decis sa faca din nou valuri cu proiectele sale.

De cind Curtea Suprema din California a decis ca persoanele de acelasi sex se pot casatori, “e amuzant sa le auzi pe cliente spunind “ma duc in luna de miere”, fara sa exagereze cu ceva”, a spus Amy Errett, directorul executiv al companiei si “sotia” lui Judy Dlugacz, cunoscuta si drept Olivia.

In planurile companiei californiene este trecuta si o vacanta in Mexic pentru sportive, la care sint invitate tenismana Rosie Casals si inotatoarea Diana Nyad.

Disneyland-ul lesbienelor

Distractia si paza unor astfel de clienti nu este deloc ieftina. Pentru o vacanta oferita de compania Oliviei, clientul plateste intre 599 si 14.000 $. Pentru multi oaspeti, o astfel de vacanta este prima ocazie de a se tine de mina sau de a se saruta.

“Imi place sa ma gindesc la noi ca la un Disneyland al lesbienelor”, spune Errett, adaugind ca clientele sale au o virsta medie de 46 de ani si un salariu mediu anual de 80.000 $.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro