Sari direct la conținut

Vedeta „Playboy“, Gina Pistol, ar fi insarcinata

Gardianul

Gina Pistol si-a revenit rapid dupa problemele amoroase avute in urma cu o luna. Sedusa si abandonata de un afacerist ploiestean, vedeta „Playboy“ a aparut, recent, la bratul altui barbat bogat, un businessman grec, pe nume Sony. Desi amorul este abia la inceput, se pare ca domnisoara Pistol l-a vrajit pe grec, pentru ca, din cate am aflat, acesta ii face deja toate poftele.

Sa fie Sony barbatul care sa o faca fericita pe fata noastra? Se pare ca da…

Una dintre cele mai sexy prezente mondene de pe plaiurile mioritice este, fara indoiala, Gina Pistol, cunoscuta publicului autohton datorita aparitiilor sale in revista „Playboy“. Desi frumoasa foc, fostul „iepuras„ nu a prea avut noroc in dragoste.

In trecut, a fost iubita unuia dintre fratii Paunescu, care, spune lumea, i-a si facut rost de o rubrica intr-o emisiune, la televiziunea pastorita chiar de familia sa, „B1 TV“, apoi Ginuta a mai avut parte de cateva iubiri, nefinalizate insa printr-o casatorie.

Relatia dintre Gina si Sony pare foarte stransa si nu este exclus ca tinerii sa aiba ganduri serioase in urmatoarele luni. Mai ales ca a venit vremea si pentru domnisoara Pistol sa se aseze la casa ei!

Diana si Gina, cazuri similare

Au urmat multe flirturi – unul dintre ele cu Cornel de la trupa „Vank“ – , apoi un amor cu unul dintre cei mai cunoscuti oameni de afaceri din Ploiesti, un anume Bogdan. Tipul parea ca o iubeste la nebunie pe Gina.

I-a facut cadou o masina, un Volskwagen Golf ultimul tip, si, pentru ca nu se putea desparti nici o clipa de ea, s-au mutat impreuna in apartamentul sau luxos de pe Calea Dorobanti. Din pacate, asa cum „Gardianul“ va informa in urma cu o luna, fericirea a fost de scurta durata pentru micuta blonda.

Si, asa cum s-a intamplat in cazul altei vedete TV, Diana Munteanu, careia nabadaiosul iubit, Lucian Becali, i-a luat inapoi masina facuta cadou, Gina a pierdut si ea Volskwagen-ul la despartirea de afaceristul din Ploiesti.

Un iubit mult mai frumos

Pentru fetele frumoase, ghinionul este trecator si iata-ne acum in postura sa va anuntam ca domnisoara Pistol are un nou iubit, un om de afaceri grec, Sony, se pare, mult mai bogat si mai frumos decat Bogdan. Basca, fata s-a ales si cu un alt automobil, evident, primit cadou de la Sony, asa cum anunta si revista „Ciao!“ din aceasta saptamana.

Iubire veche de cativa ani

„Iubitul ei, care se numeste Sony si este un om de afaceri grec, a dus-o pe Gina la cumparaturi: el a platit o masina Opel Corsa second-hand, veche de cativa ani, cumparata de la un dealer din Cartierul Baneasa“, scriu colegii nostri de la „Ciao!“. In plus, se pare ca amorezatii nu se cunosc de ieri, de azi.

Sony a curtat-o pe fata patru ani, timp in care nu au fost decat prieteni foarte buni, in vreme ce ea a avut alti iubiti. In alta ordine de idei, relatia lor pare foarte stransa si nu este exclus ca tinerii sa aiba ganduri serioase in urmatoarele luni.

Mai ales ca a venit vremea si pentru Gina sa se aseze la casa ei! Si ca barfa sa fie completa, ar mai fi de spus ca, de cateva saptamani, burtica fetei s-a rotunjit simtitor, existand speculatii cum ca tanara ar putea fi… insarcinata!

Ioana Popescu, Cornelia Ionescu

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro