Sari direct la conținut

Veniturile SAP in Romania au crescut cu 58%

Adevarul

SAP a continuat sa isi consolideze pozitia pe piata locala a solutiilor EAS, caracterizata de cererea tot mai mare de sisteme recunoscute international. Pe parcursul anului trecut, SAP si-a extins reteaua de parteneri locali, semnand trei noi contracte cu parteneri care vor distribui si implementa solutiile SAP. in acelasi timp, numarul clientilor a crescut, ajungand, la finele anului, la 79.

„Anul trecut, piata din Romania a fost caracterizata de o crestere a cererii de solutii recunoscute la nivel global ce au fost adaptate specificului pietei locale. Luand in considerare cresterea numarului de companii care solicita solutii internationale in ultima perioada, ne asteptam ca fenomenul sa aiba un traseu ascendent in urmatorii ani”, a afirmat analistul IDC, Laurentiu Popescu.

„Suntem pregatiti sa raspundem cerintelor companiilor romanesti cu solutii flexibile si scalabile, care si-au dovedit valoarea in implementari atat la nivel international, cat si local. Pe viitor, ne vom concentra eforturile catre sectorul public, utilitati, sectorul financiar si de productie.

Totodata, abordam cu o strategie specifica si cu companiile mici si mijlocii”, a declarat Valentin Tomsa, directorul reprezentantei SAP Romania.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro