Sari direct la conținut

Horia Brenciu a slabit 23 de kilograme!

Gardianul

Carismaticul prezentator TV Horia Brenciu a intrat, de la o vreme incoace, intr-un con de umbra.

A plecat de la „National TV”, iar ofertele venite din partea celor mai importante posturi autohtone, „PRO TV”, „Antena 1” si „Prima TV”, nu au fost pe placul vedetei. „Cerintele mele sunt altele. Nu mai sunt un incepator, am pretentii de la mine. Vreau sa semnez pentru o emisiune importanta. Pana atunci, insa, m-am apucat de altceva.

De pilda, mi-am facut o orchestra, prioritatea mea, in acest moment, fiind muzica”, ne-a declarat Brenciu.

Adora prajiturile cu ciocolata

In alta ordine de idei, se spune ca viciul cel mai mare al vedetei TV era… ciocolata. Si chiar daca este buna in anumite situatii (dupa cum se stie, ea este un afrodiziac excelent!), in cantitati prea mari, ingrasa. Ciocolata pare sa fie si motivul pentru care, in ultimii ani, Horia luase proportii simtitor.

De altfel, surse din anturajul lui Brenciu povesteau ca acesta era capabil sa consume la masa… un tort intreg, fara „ajutorul” nimanui si intr-un timp-record!

Aniversare fara prajituri

Recent, Horia a implinit 32 de ani, aniversare petrecuta alaturi de prietenii sai si stropita din belsug cu sampanie, dar fara dulciuri! Motivul? Brenciu si-a pus in gand ca in aceasta toamna sa ajunga la o forma fizica foarte buna, apropiata de cea cu care a debutat in televiziune, la „Ro-bingo”, in urma cu multi ani.

De altfel, pentru a slabi, Horia a renuntat la prajituri, a facut exercitii fizice si a adoptat un regim sanatos de viata! Rezultatul: vedeta TV a dat jos 23 kg! Bravo lui!

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro