Sari direct la conținut

SuperLiga: Remiză între UTA și Poli Iași. Mircea Rednic, al șaselea meci consecutiv fără victorie

HotNews.ro
Mircea Rednic, Foto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia
Mircea Rednic, Foto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

UTA Arad și Poli Iași au terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat luni, pe stadionul „Francisc Neuman”, în etapa cu numărul 10 din SuperLiga.

UTA Arad – Poli Iași 0-0, în etapa #10 din SuperLiga

Meciul de la Arad a început cu o foarfecă spectaculoasă a lui Ghezali (‘4), însă Fernandez a prins mingea fără probleme. UTA a rămas în atac, iar Omondi (’17), aflat într-o poziție foarte bună în careu, a fost blocat în momentul șutului.

Poli a răspuns cu un șut ratat de Kamberi (’29) din marginea careului mic: mingea s-a dus peste poartă. Același atacant albanez l-a pus la încercare pe Popa cu o execuție puternică, sub bară, dar portarul a respins în corner.

UTA a început mai bine repriza secundă, dar Kadiri (’54) și Fabry (’61) au trimis peste poartă din poziții excelente. De asemenea, Fernandez a intervenit la șutul puternic al lui Cîmpanu (’78).

Singura ocazie importantă a oaspeților din repriza secundă a fost rattată de Tailson (’79), care nu a reușit să-l învingă pe Popa din apropierea careului mic.

Meciul s-a terminat cu un șut pe lângă poartă expediat de Trif (’90+5), iar UTA a ajuns la 6 meciuri consecutive fără victorie în SuperLiga.

Trupa lui Mircea Rednic se află pe locul 14 (9 puncte), în timp ce echipa antrenată de Emil Săndoi ocupă locul 11 (11 puncte).

Au evoluat echipele:

  • UTA Arad: R. Popa – Râpă, Paulolo, I. Conte, Van Durmen – Fabry (Cîmpanu 77), Cr. Mihai (Trif 77), Joao Pedro (Hrezdac 61) – Ghezali (V. Costache 46), Dumiter (Kadiri 46), Omondi. Antrenor: Mircea Rednic
  • Poli Iași: J. Fernandez – Atanaskoski, Guilherme Soares, Samayoa, R. Ispas – Ştefanovici (A. Gheorghiţă 68), Oum Gouet, Miskovic (Marchioni 82), V. Gheorghe (Tailson 69) – A. Roman – Kamberi. Antrenor: Emil Săndoi.
INTERVIURILE HotNews.ro