Sari direct la conținut

VIDEO Atac aerian masiv în Galileea: Cerul s-a umplut cu dârele lăsate de rachetele Hezbollah și interceptoarele israeliene

HotNews.ro
VIDEO Atac aerian masiv în Galileea: Cerul s-a umplut cu dârele lăsate de rachetele Hezbollah și interceptoarele israeliene
Lovituri cu rachete Hezboolah în Israel și reacția apărării aeriene - FOTO Captură YouTube

Autoritățile israeliene au anunțat că regiunea Galileea din nordul țării a fost atacat miercuri cu valuri masive de rachete trase de Hezbollah, iar clipuri apărute pe rețelele de socializare au arătat un cer brăzdat de zecile de dâre lăsate de rachetele trase de gruparea libaneză și de interceptoarele israeliene.

În doar o salvă au fost trase aproximativ 40 de rachete, potrivit Israelului, care a spus că unele au fost interceptate în aer sau au căzut în arii nelocuite, dar altele au trecut de apărarea aeriană și au căzut în zone dens populate, transmite Reuters.

Imagini neverificate apărute pe rețelele de socializare arată numeroase rachete și reacția interceptoarelor sistemelor de apărare aeriană.

În orașul israelian Safed, a fost lovit un centru pentru asistență socială, dar nimeni nu a fost rănit.

Imagini de la fața locului de pe fluxurile marilor agenții foto, au arătat și alte daune în zona Safed, precum un incendiu într-o zonă împădurită unde se intervenea din aer pentru stingere și o casă de locuit lovită de o rachetă.

Avion de stingere a incendiilor în acțiune în nordul Israelului: Leo Correa / AP / Profimedia
Casă din Safed, Israel, lovită de o rachetă Hezbollah – FOTO: Leo Correa / AP / Profimedia
INTERVIURILE HotNews.ro