Sari direct la conținut

Sony lanseaza camera foto digitala cu 7,2 megapixeli

Adevarul

Desi are un obiectiv stilizat in mod clasic, Cyber-shot V3 este o camera compacta cu o rezolutie extrem de mare de 7,2 megapixeli si zoom foarte puternic 4x, datorita lentilelor Vario Sonar produse de celebra companie Carl Zeiss. O mare varietate de setari privind perioada de expunere ofera un control manual deplin sau alegerea de programe sau scene preselectate.

Ecranul LCD larg de 2,5 inci este astfel conceput sa redea o imagine clara si precisa in conditiile in care se fotografiaza, se urmaresc fotografiile din memorie sau se modifica setarile din meniu.

O alta trasatura importanta este formatul de fisier, putandu-se opta pentru a salva imaginile de inalta rezolutie in format profesional RAW sau TIFF, pastrand datele necomprimate pentru utilizari in aplicatii grafice care solicita detalii fine. Camera are un aspect robust, fiind confectionata din aluminiu negru. In spatele tuturor acestor performante sta procesorul Sony Real Imaging.

Acest inovativ chip se asigura ca Cyber-shot V3 sa poata oferi peste 300 fotografii la o singura incarcare a bateriei, pentru aceasta procesand imaginea mult mai rapid, in conditiile de reproducere fidela a culorilor. In plus, poate declansa opt capturi cu o viteza de 2.

5 cadre pe secunda si permite inregistrarea filmuletelor MPEG la o asemenea calitate ipot fi urmarite pe intregul ecran al televizorului. Caracteristica Hologram AF permite fotografierea in conditii de lumina slaba in timp ce „NightFraming/NightShot” fotografiaza cu infrarosu in conditii de intuneric total.

In plus, se poate selecta manual punctul de focalizare sau pozitiona un punct oriunde pe cadran cu Flexible Spot AF. Camera permite interconectivitati precum Hi-Speed USB 2.0 si PictBride pentru tiparirea fotografiilor direct intr-o imprimanta compatibila, fara ajutorul unui PC.

Nu in ultimul rand, un slot dublu de memorie permite stocarea imaginii prin intermediul cardurilor de memorie Memory Stick sau Memory Stick Pro si Compact Flash. Aceasta camera foto va fi disponibila in Romania din luna noiembrie a acestui an.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro