Sari direct la conținut

Gigi Becali si Marko Bela si-au depus candidatura la BEC

Gardianul

Gigi Becali si-a depus candidatura la BEC

Presedintele Partidului Noua Generatie, George Becali si-a depus, ieri, candidatura pentru alegerile prezidentiale, el prezentand la BEC liste cuprinzand 298.000 de semnaturi ale sustinatorilor sai, informeaza Mediafax. Becali a sosit la sediul mentionat mai devreme fata de ora anuntata oficial, pentru depunerea candidaturii, fiind insotit de membri din conducerea partidului.

Acesta a depus semnul sau electoral, reprezentat de un porumbel si o inima, acelasi ca si al formatiunii pe care o conduce, insemn validat deja de catre BEC. La iesirea din sediul BEC, acesta a declarat ca de pe urma candidaturii sale la cea mai inalta functie in stat va castiga Romania, mentionand ca isi va explica aceasta afirmatie dupa primul tur.

Intrebat despre atuurile sale in cursa prezidentiala, Gigi Becali a precizat ca are „exact cerintele pe care le vor romanii”, avand in vedere ca „un mare procent” dintre ei doresc un presedinte care sa creada in Dumnezeu si „sa vorbeasca pe limba lor”.

„Punctul meu slab se refera probabil la faptul ca nu sunt un politican versat si ca nu ma pricep prea mult la politica externa”, a recunoscut Becali, sustinand insa ca in campania electorala romanii vor vedea „un Becali” care isi va invinge adversarii „si pe integrare europeana, si pe politica NATO”. (M. Dumitrescu)

Marko Bela s-a inscris in cursa prezidentiala

Presedintele UDMR, Marko Bela, si-a depus, ieri, candidatura pentru alegerile prezidentiale si a prezentat la BEC, liste cu semnaturile a peste 268.000 de sustinatori, informeaza Mediafax. Marko Bela a fost insotit de senatori si deputati ai Uniunii si de presedinti ai organizatiilor locale.

Potrivit lui, numarul mare de semnaturi depuse poate fi explicat prin faptul ca sunt foarte multi in Romania care cred ca ar trebui sa construiasca impreuna o tara, unde toti au aceleasi sanse, inclusiv in ceea ce priveste functia de presedinte al Romaniei.

„Mesajul meu este al unui maghiar care doreste sa aiba o contributie la viitorul Romaniei si, in acelasi timp, mesajul unui ardelean”, a precizat Bela.

Cele 24 de cutii rosii in care se aflau listele cu semnaturi pentru sustinerea candidaturii lui Marko Bela au fost aduse in sediul BEC de un grup de tineri care purtau pe deasupra hainelor, tricouri albe, cu imaginea Statuii Libertatii de la Arad imprimata pe piept. (M.D.)

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro