Sari direct la conținut

Bordel pentru liceeni

Stirea Zilei

Patroana unui bar de noapte din Hunedoara s-a reprofilat *Pentru distractie, unul dintre elevii descoperiti la “Night Club 2000” a furat de acasa 3.300 de euro *Liceenilor le-au fost oferite prostituate contra sumei de 700.000 de lei fiecare *In plus, adolescentii au consumat de la barul bordelului sampanie in valoare de aproape 17.

000.000 de lei *Liceenii si-au fotografiat “actele de vitejie” cu un telefon mobil.

In urma activitatilor desfasurate de politisti ai Serviciului de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog Hunedoara, pe linia combaterii traficului intern de persoane si a proxenetismului, s-a stabilit ca pe raza judetului Hunedoara actioneaza E.L., de 35 de ani, domiciliata in Calan, administrator al clubului de noapte cu program de strip-tease „Night Club 2000”.

Aceasta avea ca principala activitate infractionala racolarea de tinere minore si majore de pe raza jud. Hunedoara si oferirea acestora, pentru prostitutie, clientilor clubului de noapte „Night Club 2000” din municipiul Hunedoara, sub acoperirea de dansatoare sau dame de companie.

Ca mod de operare, doritorii unor partide de sex platite erau nevoiti sa cumpere, de la barul clubului, cate o sticla de sampanie in valoare de 1.200.000 de lei pentru fiecare prostituata solicitata, iar ulterior sa plateasca fetelor sume de bani intre 1,5 si 2,5 milioane lei.

Descindere-surpriza

In urma cu doua nopti, politisti in colaborare cu luptatori ai SPIR Hunedoara au descins in localul in cauza, unde au fost depistate patru tinere, dintre care doua minore ce practicau prostitutia in folosul matroanei E.L.

De mentionat ca doua dintre acestea au mai fost cercetate pentru prostitutie de catre oamenii legii, cu ocazia activitatilor desfasurate in cazul Clubului „Extaz” din municipiul Deva, iar dupa inchiderea acestui local „au migrat” spre municipiul Hunedoara, reluandu-si activitatile infractionale in clubul „Night Club 2000”.

De asemenea, in urma activitatilor desfasurate in colaborare cu Politia Orasului Calan, au mai fost depistate si cercetate cinci tinere care au practicat prostitutia pentru aceeasi proxeneta.

Infractiuni cu duiumul

Exista suspiciunea ca administratorul clubului nu inregistra in evidentele contabile ale firmei incasarile provenite din activitatile de comert, existand indicii privind savarsirea infractiunii de evaziune fiscala, fapt pentru care se va dispune efectuarea unui control economic de catre comisarii Garzii Financiare Hunedoara si ofiterii Serviciului de Investigarea Fraudelor al IPJ Hunedoara.

Ca o particularitate a acestui caz, din cercetari au fost identificati trei minori, elevi ai unui liceu din Deva, care au beneficiat de „serviciile clubului”, in sensul ca unul dintre acestia a sustras suma de 3.

300 de euro de la tatal sau si, profitand de faptul ca acesta era plecat din tara, impreuna cu ceilalti doi colegi de scoala au intretinut in mai multe randuri relatii sexuale cu prostituatele care activau in local, platind la bar pentru aceasta contravaloarea a 14 sticle de sampanie (16.800.000 de lei), iar prostituatelor aproximativ 700 de euro.

De altfel, tinerii au si fotografiat „scene fierbinti”, folosind telefonul mobil al unuia dintre ei.

Bautura obligatorie

Acesta este unul dintre motivele pentru care ofiterii SCCOA au considerat ca faptele grupului infractional cercetat prezinta pericol social ridicat, prin aceea ca minorii, cu varste cuprinse intre 15 si 17 ani, au fost determinati sa cumpere si sa consume bauturi alcoolice ca o conditie obligatorie pentru a intretine relatii sexuale cu prostituatele „pastorite” de E.L.

Fata de cele de mai sus, invinuita E.L. a fost retinuta 24 de ore, fiind prezentata Parchetului de pe langa Tribunalul Hunedoara pentru savarsirea infractiunii de proxenetism. Parchetul a dispus ca aceasta sa nu paraseasca localitatea si sa fie cercetata in stare de libertate.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro