Sari direct la conținut

Taxi si-a lansat Politica in fata Senatului

HotNews.ro

Intr-un cort “plantat” in fata Senatului, din care nu au lipsit tineri de viitor care agitau pancarte inscriptionate cu “Traiasca si infloreasca scumpa noastra formatie Taxi, in frunte cu conducatorul ei iubit!”, fanfara ce dadea onorul fiecarui invitat, si nici chelneri care imparteau cu generozitate mici aburinzi si sticle cu bere, s-a lansat albumul

“Politica” al trupei Taxi. Desi casa de discuri Media Services nu s-a agitat prea tare sa le organizeze lansarea, baietii de la Taxi, cu ajutorul prietenilor si al Academiei Catavencu, au reusit sa anunte in mod organizat “nasterea” produsului lor muzical. Colegii de breasla Holograf, Marius Batu, Gabi Cotabita, Mihai Pocorschi au venit sa-i sustina.

Nu au lipsit politicienii Mona Musca si Victor Ponta, care au avut un aport la inregistrarea cintecului “Noi cu cine votam?”, dar si Robert Turcescu, de la Realitatea TV, care, pe ritmuri rock, a strigat: “Am bile!”.

Daca Victor Ponta, alias micul Titulescu, i-a sfatuit public pe baieti sa nu-i urmeze exemplul sa cinte fals, Mona Musca s-a aratat incintata de prima colaborare cu niste… “taximetristi”.

Ev. Zilei – 23 octombrie 2004

SUPERCANDIDATII

BUCURESTI. Ca de obicei, cu piese ancorate in actualitatea politica si sociala a tarii, trupa „Taxi” si-a aratat admiratia fata de politicieni, parodiindu-i pe coperta ultimului album, intitulat „Politica”. Cantaretii i-au dedicat coperta 1 presedintelui Iliescu, care devine astfel primul om politic ce „orneaza” fata unui album muzical in istoria muzicii noastre.

Mult mai interesanta e insa coperta interioara a albumului (foto) care-i infatiseaza pe Adrian Nastase in postura de lider al unei trupe rock, C.V. Tudor (baterie), Traian Basescu (bass), Marko Bela (clape) etc.

Protagonistii caricaturilor au lipsit de la lansarea albumului, in schimb au fost prezenti Victor Ponta si Mona Musca, doi din cei ale caror voci au fost folosite la piesa „Noi cu cine votam?”.

Libertatea – 23 octombrie 2004

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro