Sari direct la conținut

Mugur Mihaescu si Florin Petrescu la soare, in Miami

Libertatea

Daca cei din tara jongleaza prin ploaie si frig, in miez de toamna, Mugur Mihaescu si Florin Petrescu, celebrii componenti ai trupei de umor „Vacanta Mare”, s-au bronzat pe plajele Atlanticului, in insoritul Miami.

Garcea si Axinte s-au lafait zece zile in Statele Unite, la invitatia impresarului Cristi Socianu si a sotiei sale Florina, a caror nunta a fost principala „scuza” a vizitei celor doi pe taram american. Mirii, al caror nas a fost uns Florin Petrescu, au facut tot ce le-a stat in putinta in a-si initia invitatii in high-life-ul american.

Astfel, „oltenii” de la PRO TV s-au deplasat cu un Hummer gigant, editie de lux, a carui lungime trecea de 10 metri, au petrecut seri la rand in jacuzzi, au vizitat casa lui Gianni Versace (de fapt, s-au oprit pe treptele din fata casei, loc unde a fost impuscat celebrul designer) si au facut plaja la 38 de grade Celsius, in Miami.

Ba chiar, proaspat initiatul in arta aristocraticului joc de golf, Mugur, a jubilat intr-o partida in fata unor japonezi, pe care i-a invins fara drept de apel. In periplul lor american, simpaticii comici au fost dublati de romanticul solist Gheorghe Gheorghiu.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro