Sari direct la conținut

Geoana, indignat de prezenta sa pe lista Coalitiei

HotNews.ro

Ministrul de Externe, Mircea Geoana, candidat pe listele Uniunii Nationale PSD+PUR, se declara profund indignat de „maniera neprofesionista si partizana” in care Alina Mungiu Pippidi si „grupul sau” au inteles sa-l acuze ca ar fi incompatibil cu statutul de parlamentar.

Geoana spune ca acuzatiile se refera la averea sa, care n-ar fi putut fi acumulata din salariul de ambasador si diplomat in MAE.

„Tot ce am cistigat am scris in declaratia mea de avere, care este publicata pe site-ul Ministeului de Externe. Este vorba, totusi, de o viata de om si toate acele date pot fi demonstrate”, a declarat, marti, Mircea Geoana.

El considera ca gestul Alinei Mungiu Pippidi este „cu siguranta” unul politic. Geoana a afirmat ca, daca pina acum a pretuit-o pe Alina Mungiu ca analist politic independent, acum nu o mai respecta pentru ca a devenit un „mercenar politic”.

Coalitia pentru un Parlament Curat (CPC) a dat publicitatii, marti, listele provizorii ale candidatilor la legislativ considerati incompatibili, dintre care 110 politicieni sint de la PSD+PUR si 12 de la Alianta PNL-PD. Pe liste figureaza si Mircea Geoana.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro