Sari direct la conținut

George Copos candideaza pe listele PSD+PUR

HotNews.ro

George Copos, patronul Clubului Rapid si presedintele Confederatiei Patronale din Romania, s-a inscris in PUR si va candida pentru Senat, la Arges, ocupind locul doi pe listele din acest judet ale Uniunii Nationale PSD+PUR.

„De mult timp sint alaturi de presedintele Dan Voiculescu si alaturi de PUR. Este adevarat ca pentru mine a fost o mare provocare. Sint un prosper om de afaceri si am luat decizia sa fiu alaturi de presedintele Voiculescu si de Partidul Umanist si sa candidez pentru Senat in judetul Arges”, a afirmat Copos, intr-o conferinta de presa a PUR.

El si-a motivat decizia prin faptul ca „a sosit momentul” ca oamenii de afaceri sa se implice in politica.

„Noi ne-am asumat responsabilitatea crearii de valoare adaugata, de locuri de munca si este firesc sa ne asumam responsabilitatea de a intra in politica si pentru faptul ca ne pasa de Romania de azi si in special de Romania de miine”, a adaugat el.

Copos a mentionat, totodata, ca a fost atras de strategia si filosofia pe care o au membrii PUR, referindu-se la economia de piata libera, fara interventia majora a statului si punerea accentului pe protectia sociala activa.

George Copos a precizat ca a semnat adeziunea la PUR duminica trecuta.

El a mai spus ca a ales sa candideze pentru Senat in judetul Arges pentru ca sotia sa s-a nascut in Campulung-Muscel, iar grupul ANA, pe care il conduce, are in Arges doua societati comerciale „foarte importante”, care creeaza peste 50 de milioane de euro export si care au „responsabilitatea” a peste 6.000 de familii.

Astfel, listele electorale ale Uniunii PSD+PUR Arges au suferit o noua modificare cu doar o zi inaintea depunerii lor la Biroul Electoral Judetean, omul de afaceri George Copos fiind inscris pe locul doi Senat, in locul presedintelui filialei Arges a Partidului Umanist, Catalin Teodorescu.

Potrivit unor surse din PSD, solicitarea a venit din partea liderului PUR, Dan Voiculescu.

Pe de alta parte, actualul senator de Arges Ion Mihailescu a anuntat, miercuri seara, ca se retrage de pe listele electorale ale PSD+PUR Arges. In urma cu citeva zile, acesta declarase in presa locala ca locul al doilea la Senat, pe care se plasase in urma alegerilor interne din PSD, i-a fost luat in beneficiul aliatilor din PUR.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro