Sari direct la conținut

Apeluri record in telefonia fixa si mobila

Realitatea TV

Retelele de telefonie mobila si fixa au fost paralizate zeci de minute, in urma cutremurului. Milioane de romani au pus mana pe telefon in acelasi timp si au blocat astfel liniile telefonice. Toata lumea a vrut sa se asigure ca rudele, prietenii sau cunostintele n-au patit nimic.

Romanii au vorbit la telefon mai ceva ca in noaptea de Revelion. In reteaua de telefonie fixa au fost efectuate peste 100 de mii de apeluri, numai in Capitala.

Cifra este de 10 ori mai mare decat intr-o zi de sarbatoare. Tot de pe fix, bucurestenii au sunat la Serviciul de Informatii de 6 ori mai mult ca de obicei.

In doar 30 de minute, peste 1700 de bucuresteni au solicitat numerele de telefon ale Centrului de Seismologie si ale redactiilor de stiri de la diverse televiziuni.

Si retelele de telefonie mobila au fost paralizate pret de mai multe zeci de minute din cauza numeroaselor apeluri simultane. Principalii operatori de telefonie mobila au anuntat ca traficul apelurilor, in intervalul orar 23:00 – 1:00 a crescut cu 175 pana la 260 la suta, iar pe durata intregii nopti s-au dat cu 65 pana la 180 la suta mai multe telefoane.

Si traficul SMS-urilor a crescut cu aproape 200 la suta, fata de noaptea precedenta.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro