Sari direct la conținut

Basescu si Nastase s-au confruntat la bal

Evenimentul Zilei

O noua intilnire mondena s-a transformat intr-o confruntare electorala intre Traian Basescu si Adrian Nastase. Desi premierul evita disputele televizate cu actualul primar, la petreceri nu poate evita provocarile la duel ale liderului PD. Prezenti la Balul “Academiei Catavencu”, cei doi candidati la fotoliul prezidential s-au izbit din nou. Inca o data, Nastase a iesit cam sifonat.

“Am un mesaj pentru Traian Basescu, el a spus cu foarte multa sinceritate, il citez: “O sa ies din primul tur”, eu speram ca el sa ramina si in turul 2, ca sa avem posibilitatea sa mai discutam.

Si, daca tot este atit de sigur ca o sa iasa din prima, poate se angajeaza ca nu mai participa la turul al 2-lea, deci sa ne faca fericiti, adica sa-i faca fericiti pe unii dintre contracandidati”, a incercat “o gluma” premierul. Cu o zi inainte de lansarea oficiala a campaniei electorale, pe scena “premiantilor” Nastase si-a inceput si promisiunile.

“Ma bucur foarte mult ca incepe campania electorala, aveti nevoie de un presedinte ca mine. Sint absolut sigur ca o sa ma votati, va astept la vot pe 28 noiembrie si, daca va fi nevoie, si pe 12 decembrie, si va asigur ca voi fi un presedinte bun pentru toti romanii. Chiar si pentru Traian Basescu”.

Din public, Basescu s-a grabit sa-l prinda pe liderul PSD pe scena pentru a-i da replica: “Eu iti garantez ca nu voi fi un presedinte bun pentru tine”. Cei doi au plecat acasa si cu premii.

Adrian Nastase a primit distinctia “Sa-mi numarati tablouale!”. Motivatia juriului: “Pentru integrarea cu succes in Aroganta Nord Atlantica”, iar Traian Basescu premiul: “Si votatii pling”. Motivatia: “Pentru surprinzatoarea aparitie in cea mai de succes penelovela”.

Basescu i-a luat “fata” liderului PSD, obtinind Premiul Bula Demnitarului la Categoria “Gindire cu premeditare”. Desi nominalizat a fost Nastase, alaturi de Paula Ivanescu si Gigi Becali, iata ca premiul l-a primit tot Basescu. Declaratia cistigatoare: “Pesedistii zic ca respecta proprietatea, desi ma tem ca respecta doar proprietatea pe care o fura ei”.

Declaratia lui Nastase era: “Traian Basescu nu conteaza. Asa cum oscileaza acum, ar putea candida, anul viitor, pentru un loc la Patriarhie”. Balul Academiei Catavencu a celebrat nu doar 15 ani de existenta a revistei, ci si retragerea unui campion al mandatelor – Ion Iliescu.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro