Sari direct la conținut

Chelsea va renunta la Mutu

TVR

Clubul Chelsea Londra urmeaza sa renunte la atacantul Adrian Mutu in perioada de transferuri din ianuarie, iar suma pentru care poate fi achizitionat jucatorul roman este de aproximativ 5 milioane de lire sterline, informeaza saptaminalul britanic „People”.

In locul lui Mutu, antrenorul portughez al echipei Chelsea, Jose Mourinho, l-ar putea rechema in lot pe Carlton Cole, imprumutat pentru un sezon la Aston Villa, dupa ce acesta a avut un debut reusit in campionat.

O alta varianta pentru a completa atacul formatiei Chelsea este readucerea lui Mikael Forssell, imprumutat la Birmigham City.

Atacantul roman a fost foarte aproape, in luna august, de un transfer la gruparea italiana Juventus Torino, dar patronul clubului Chelsea, miliardarul rus Roman Abramovici, a sistat negocierile.

„Seful suprem de pe Stamford Bridge prefera sa recupereze cel putin o parte din banii pe care fostul antrenorul Claudio Ranieri i-a cheltuit pentru a-l aduce pe Mutu. Oficialii de la Chelsea sint dispusi sa asculte orice oferta situata in jurul sumei de 5 milioane de lire”, noteaza „People”.

Adrian Mutu a fost achizitionat de clubul Chelsea Londra in august 2003, de la gruparea italiana AC Parma, pentru suma de 15,8 milioane de lire sterline.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro