Sari direct la conținut

Decizia in cazul Mutu va fi cunoscuta azi sau maine

HotNews.ro

„Mutu a fost audiat luni seara la sediul FA, unde a prezentat varianta sa in privinta testului antidoping. In timp ce Mutu era audiat in Soho Square, impresarii sai Victor Becali si Gheorghe Popescu se aflau pe Stamford Bridge, unde discutau cu directorul general al clubului Chelsea, Peter Kenyon, despre viitorul romanului.

FA va lua o decizie in urmatoarele 48 de ore si Mutu poate primi o suspendare intre sase luni si doi ani”, a anuntat „Daily Mirror”

Pina miine aflam cit va fi suspendat Mutu

Adrian Mutu s-a intors luni la Londra, venind de la Roma, unde a lasat-o pe fosta sa sotie Alexandra, care lucreaza la al treilea film al sau. Fotbalistul a fost audiat luni seara, in Soho Square, de comisia care analizeaza cazul sau de dopaj, in timp ce impresarii Victor Becali si Gica Popescu, se aflau la sediul clubului Chelsea, unde au discutat cu Peter Kenyon viitorul lui Mutu.

Presa britanica de ieri a scris ca federatia engleza va lua o decizie privind suspendarea jucatorului roman in cursul acestei seri sau cel mai tirziu miine, singura certitudine fiind ca respectiva suspendare va fi intre 6 si 24 de luni.

Intre timp, Jose Mourinho se pare ca a si gasit un inlocuitor pentru Adi Mutu in persoana olandezului Arjen Robben, transferat de la PSV, care ar putea deveni chiar titular, data fiind si indisponibilitatea lui Didier Drogba.

Mutu a reactionat public si fata de articolul din “The People”, unde o prostituata austriaca a povestit cum Adi priza cocaina de pe abdomenul ei. “Mai ramine sa se zica despre mine si ca sint homosexual. Lumea poate sa scrie oricite minciuni, eu o sa imi pun avocatii sa ma apere de astfel de atacuri”, a spus fotbalistul roman.

Altfel, presa italiana a preluat ieri scrisoarea lui Cristi Chivu in care acesta il apara pe Mutu. andrei.nourescu@prosport.ro

Pro Sport, 27 octombrie 2004

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro