Sari direct la conținut

Emblaze Mobile aduce M5 „smartphone” in Romania

Adevarul

Emblaze Mobile, divizia de terminale inteligente a grupului israelian Emblaze, a prezentat la Futura telefonul M5, primul sau „smartphone” lansat pe piata romaneasca. M5 are noi functii, cum ar fi o ora de inregistrare video sau nelimitat, jocuri 3D special create pentru el, mp3 player si multe alte functii inovatoare din punct de vedere tehnologic.

Telefonul M5, creat de Emblaze special pentru piata romaneasca, este unul total customizabil de la culoare pana la meniu, la interfata grafica sau sonerie. Cu un sistem de operare Windows M5 permite operatorilor de telefonie GSM sau 3G sa isi creasca veniturile nu doar din convorbiri, ci si din servicii.

M5 se adreseaza atat tinerei generatii inclinate spre distractie, prin intermediul jocurilor, mp3 player-ului, camerei video, dar si afacerilor prin faptul ca M5 este primul telefon total customizabil, convertindu-se intr-un nou canal de publicitate portabil.

Noul M5 include jocuri 3D pe un suport creat de Fathammer, o ora inregistrare video cu sunet si imagine (fara card) si nelimitata cu card, camera foto cu rezolutie 640 x 480, 4 ore inregistrare audio, mp3 player, ecran cu 65,000 culori, sunete polifonice, sistem prietenos de operare Windows.NET CE 4.

2, doua procesoare unul dedicat exclusiv aplicatiilor multimedia, port de infrarosu si poate transmite sau primi imagini, clipuri video, aplicatii java, jocuri 3D.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro