Sari direct la conținut

Eximbank ofera Credite de Export

HotNews.ro

Aveti nevoie de fonduri pentru a va aproviziona cu materiale, combustibili sau energie electrica in vederea realizarii si finalizarii productiei de export?

Sau poate aveti nevoie de fonduri pentru executarea lucrarilor sau prestarii de servicii destinate exportului?

Banca de Export – Import a Romaniei EXIMBANK – SA pune la dispozitia agentilor economici exportatori sau care produc pentru export CREDITUL DE EXPORT, produs care acopera necesarul Dumneavoastra de finantare pentru intregul circuit economico-financiar al activitatii de export, respectiv productie – livrare – incasare .

Pentru a fi de un real sprijin exportatorilor, EXIMBANK acorda CREDITUL DE EXPORT pe termen scurt, mediu si lung in lei, dolari sau euro, in functie de cerintele agentului economic.

EXIMBANK promoveaza o oferta de finantare flexibila, adaptabila la cerintele agentilor economici, cu scopul dezvoltarii exporturilor si crearii de noi locuri de munca.

Astfel, EXIMBANK acorda CREDITUL DE EXPORT fie la termen fix, fie in sistem revolving sau in sistem roll – over.

Creditul de export la termen fix este caracterizat prin tragere unica sau printr-un grafic de utilizare si grafic de rambursare fix. Creditele in sistem revolving reprezinta finantare acordata pe o perioada determinata de timp, care nu are atasat un grafic de utilizare sau rambursare.

Agentul economic imprumutat poate efectua trageri din credit utilizand creditul partial sau integral in cadrul duratei de creditare. Creditele in sistem roll- over sunt caracterizate prin tragere unica sau perioada de utilizare fixa, iar perioada rambursarii si rata dobanzii sunt variabile.

De asemenea, EXIMBANK poate acoperi necesarul Dumneavoastra de finantare doar in anumite faze ale activitatii de export.

De exemplu, Creditul de export in fazele de pre si postlivrare acopera cheltuielile de aprovizionare, productie si livrare a marfii, aferente productiei de export, in perioada cuprinsa intre intrarea in vigoare a contractului de export si incasarea finala a contravalorii acestuia.

Creditul de export in faza de prelivrare este acordat in vederea realizarii productiei destinate exportului, pentru perioada cuprinsa intre intrarea in vigoare a contractului de export si livrarea marfii.

Creditul de export in faza de postlivrare este acordat pentru perioada cuprinsa intre livrare si incasarea contravalorii exportului.

Indiferent de varianta de finantare pe care o alegeti, EXIMBANK va ofera dobanzi foarte avantajoase. Pentru CREDITELE DE EXPORT IN LEI noi va putem rambursa pana la 50 la suta din dobanzile pe care le platiti prin intermediul BONIFICATIILOR DE DOBANDA.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro