Sari direct la conținut

Gardianul: A jucat la Chelsea sub influenta cocainei

Gardianul

Celebrul tabloid britanic „The Sun” il desfiinteaza pur si simplu pe Adrian Mutu, publicand in editia de ieri un material incendiar. Sub titlul „Mutu a jucat la Chelsea sub influenta cocainei”, reporterii ziarului englez dezvaluie ca vedeta lui Chelsea a fost concediata vineri, datorita rezultatului pozitiv de la testul antidoping.

Mai mult, britanicii sustin ca Mutu s-a confesat atat Comisiei de Disciplina a forului englez, cat si Asociatiei Fotbalistilor Profesionisti, recunoscand ca este un consumator obisnuit si chiar dependent de droguri inca de la inceputul anului!

„In mod evident, Mutu a mers mult mai departe decat doar sa experimenteze senzatiile date de cocaina. Si chiar a admis ca acest lucru poate sa-l fi afectat in timpul meciurilor”, a dezvaluit o sursa din interiorul FA, citata de „The Sun”.

O alta sursa, de data aceasta, din elita fotbalului din Albion, a spus ca testul antidoping a fost facut din ordinul conducerii lui Chelsea, din cauza comportamentului labil al romanului.

Ziaristii englezi au mers mai departe si au cerut parerea specialistilor in probleme de dopaj, expertii sustinand ca fotbalistul roman era sub influenta drogurilor chiar si in timpul meciurilor, printre care si cel cu Aston Villa de pe 11 septembrie!

«Mutu devenise din ce in ce mai paranoic»

Daca Roman Abramovici a declarat in dese randuri ca Adrian Mutu este jucatorul sau favorit, acum, miliardarul si-a schimbat pozitia. „Se zvoneste ca Abramovici ar fi acordat tot sprijinul conducerii clubului pentru concedierea romanului”, se mentioneaza in „The Sun”. Asa ca Mutu si-a pierdut si ultima speranta.

Jucatorii si antrenorii gruparii londoneze au fost cei care au observat comportamentul romanului. „Mutu devenise din ce in ce mai paranoic si fara energie! Avea stari schimbatoare si lipsea frecvent de la antrenamente. Lovitura decisiva pentru Mutu a venit dupa problemele sale cu politia din Bucuresti.

Abia atunci, cei de la Chelsea si-au dat seama ca e ceva in neregula cu el si au cerut un neasteptat test antidoping, chiar la o sedinta de pregatire a echipei. Rezultatul il stie toata lumea”, dezvaluie „The Sun”, care mai mentioneaza ca oficialii londezi l-ar fi indrumat pe Adrian la un centru de reabilitate condus de fostul international Tony Adams, se stie, un fost alcoolic.

A luat cocaina pentru ca era deprimat

In incercarea de a scapa de o pedeapsa drastica, Adrian Mutu a schimbat tactica, incercand sa sensibilizeze forurile de disciplina. „The Sun” sustine ca „fotbalistul ar fi apelat la cocaina, din cauza depresiei provocate de divortul de sotia lui, Alexandra. In plus, accidentarile frecvente si neconvocarea sa la meciurile lui Chelsea l-au determinat pe Adrian sa apeleze la droguri”.

Ziaristii britanici il iau peste picior pe roman, fiind suparati pe felul in care Adrian Mutu trateaza lucrurile. Desi se afla intr-o situatie mai mult decat delicata, ex-„Briliantul” nu arata ca-i pasa ce se va intampla cu viitorul sau in fotbal. „Mutu este in vacanta, in Italia.

Si se asteapta ca Chelsea il va sustine in perioada reabilitarii”, scriu jurnalistii englezi, care nu inteleg atitudinea detasata a jucatorului roman.

In plus, publica o declaratie a unui oficial FA, care il pune la zid pe Mutu: „Acum, va fi norocos daca va juca la o echipa de mana a saptea! A avut lumea la picioare, dar declinul lui este o lectie pentru orice star care se gandeste la droguri!”.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro