Sari direct la conținut

Holograf va canta pentru PSD

Stirea Zilei

In acelasi timp, formatiile Taxi si Proconsul vor canta, ca si la alegerile locale, pentru binele rudelor, adica pentru Basescu *PRM va merge pe mana cantaretilor de muzica populara *Pentru PSD va presta si Holograf, in cazul in care partidul da bani multi.

Partidele politice s-au pregatit cu toate cele de trebuinta pentru campania electorala.

Inclusiv la capitolul prestatii artistice. Fiecare formatiune si-a gasit trupele sau solistii care sa cante, pe bani frumosi, in campanie, in diverse concerte care sa atraga dupa sine mai multe voturi.

Totusi, reprezentantii formatiunilor politice tin sa pastreze secretul in ceea ce priveste numele artistilor ce vor presta in numele fiecarei formatiuni, fie ca va fi vorba despre muzica populara ori usoara.

Cantaretii, rasfatati

La PRM se va pune accentul pe muzica populara si, in functie de preferintele locale ale fiecarei categorii de electorat, se va apela la cantareti de muzica usoara, insa

intr-o masura destul de mica.

Alianta PNL-PD va defila alaturi de Proconsul si de trupa Taxi, afacerea derulandu-se intr-un anume fel, in familie. Bodo de la Proconsul este casatorit cu Ioana, fiica cea mare a lui Basescu, candidatul Aliantei la Presedintie, in timp ce Dan Teodorescu, de la Taxi, a fost cununat de catre primarul general.

Cat despre Holograf, se pare ca baietii lui Dan Bitman vor canta pentru cei care dau bani frumosi ca sa ii aiba aproape, fie ca este vorba de Alianta DA, fie ca este vorba de Uniunea PSD+PUR. Si Voltaj va canta pentru PSD, insa tratative se duc si cu cei de la Ro-mania.

Uniunea Nationala PSD+PUR, filiala Suceava, isi pregateste lansarea oficiala a candidatilor in compania sex-simbolului Daniela Gyorfi. In cadrul unui maraton electoral, conducerea locala a PSD isi va lansa vineri candidatii pentru alegerile parlamentare. Daniela Gyorfi va “presta” in principalele orase din judet incepand cu Suceava, Radauti, Vatra Dornei si Falticeni.

Ei i se va alatura si Daniel Moldovan.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro