Sari direct la conținut

Judecatoarea porno a pozat fata-profil

Jurnalul National

Expertii Institutului National de Expertize Criminalistice din cadrul Ministerului Justitiei au chemat-o ieri pe judecatoarea Simona Lungu pentru a o fotografia. Pozele vor folosi la efectuarea unei expertize care va stabili daca aceasta a jucat sau nu intr-un film erotic.

Expertiza – Judecatoarea la sedinta foto

Magistratul Simona Lungu s-a prezentat ieri la Institutul National de Expertize Criminalistice (INEC) pentru a se supune unei expertize care va stabili daca aceasta a jucat sau nu intr-un film cu caracter erotic.

ANDREEA TUDORICA

MAGISTRAT. Simona Lungu vrea sa demonstreze cu orice pret ca nu a jucat in filmul erotic

PROBE. Expertiza si obiectivele acesteia au fost cerute si stabilite de Consiliul Superior al Magistraturii care, in urma concluziilor expertilor, ar trebui sa ia o decizie in ceea ce priveste o eventuala aparitie a judecatoarei intr-un film pentru adulti.

Surse judiciare au precizat pentru Jurnalul National ca termenul de predare a expertizei, care a fost solicitata atat de CSM, cat si de judecatoare nu a fost inca stabilit, dar ca aceasta nu ar putea dura mai mult de o saptamana, in acest timp expertii vor analiza atat plansele foto cu judecatoarea, cat si imaginile din filmul “Secretele seductiei“, in care se presupune ca Simona

Lungu ar fi jucat alaturi de alte cateva femei. Judecatoarea Lungu a cerut sa se supuna acestei expertize pentru a-si proba nevinovatia, demonstrand ca – asa cum a sustinut in repetate randuri – persoana care apare in inregistrarea respectiva nu este ea, ci o alta femeie.

CASETA. Secretarul general al CSM, Dan Lupascu, declara saptamana trecuta ca CSM a cerut INEC sa analizeze caseta remisa de Parchetul Curtii de Apel Bucuresti, precum si plansele foto.

Initial, Parchetul Curtii de Apel Bucuresti a transmis CSM capturi de pe banda video (planse foto) care indicau doua persoane, dintre care una ar fi fost judecatoarea, potrivit identificarii facute de procurori cu sprijinul unor martori.

“In raport de rezultatul expertizei vom avea o pozitie publica. Daca apare in caseta, atunci vom comunica lucrurile acestea, dupa cum vom comunica si daca nu apare. In cea de-a doua ipoteza vom discuta in CSM ce masuri se impun in continuare cu privire la faptul ca a fost provocat acest scandal, care a lezat corpul magistratilor, in ansamblul sau“, a spus Dan Lupascu.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro