Sari direct la conținut

LIFEBOOK T4010 – o noua „bijuterie” de la Fujitsu Siemens Computers

Adevarul

Fujitsu Siemens Computers introduce pe piata primul notebook convertibil cu o greutate mai mica de doua kg. Ultraportabilul LIFEBOOK T4010 ofera posibilitatea participarii la o intalnire online, practic de oriunde. Cu o baterie suplimentara, el poate functiona fara reincarcare opt ore si jumatate. Prin rasucirea ecranului notebook-ul se transforma intr-un Tablet PC.

Astfel, utilizatorul poate lua notite direct pe ecran fara a avea nevoie de tastatura. Tehnologia unica, folosita in realizarea ecranului, da posibilitatea de vizualizare perfecta la unghiuri extrem de largi, oferind posibilitatea mai multor persoane de a vedea ce este afisat pe ecran, fara a fi nevoite sa se inghesuie intr-un spatiu restrans.

Echipat cu un procesor Intel Centrino Mobile, la o viteza de 1,6 sau 1,8GHz (in functie de model) LIFEBOOK T4010 ofera o performanta de varf, mobilitate wireless si o durata lunga de utilizare a bateriei. Conectivitatea cu alte dispozitive, extrem de importanta pentru un echipament mobil, este asigurata de interfata Bluetooth integrata, wireless LAN, FireWire, USB 2.

0, IrDA, modem si slot pentru memory stick (SD). In plus, un harddisk secundar sau un DVD-Writer poate fi introdus in locul bateriei suplimentare.

Utilizatorii acestui echipament au o productivitate crescuta deoarece sistemul de operare este Microsoft Windows XP Tablet PC, ce are facilitati inovatoare, cum ar fi programul special de recunoastere a scrisului de mana ce transforma notitele in fisier text.

De asemenea, LIFEBOOK T4010 poate fi folosit in combinatie cu un proiector pentru a inlocui sedintele traditionale, cu unele digitale, in care rezultatele sa fie consemnate electronic, in timp real. In plus, pot fi adaugate notite pe marginea prezentarilor, pentru a li se da o nota mai personala, iar acestea pot fi trimise prin e-mail.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro