Sari direct la conținut

Nastase ii cere lui Vacaroiu sa reacrediteze „Romania libera”

Adevarul

Ministrul de Externe, Mircea Geoana, a afirmat, duminica, intr-o conferinta de presa, referitor la ridicarea acreditarii ziarului „Romania libera” la Senat, ca situatia trebuie „sa revina la normal neintarziat”.

El a precizat totodata ca, in cursul zilei de duminica, liderul PSD Adrian Nastase i-a trimis o scrisoare presedintelui Senatului, Nicolae Vacaroiu, „pentru corectarea neintarziata” a acestei situatii.

„Situatia trebuie sa revina la normal neintarziat, sa revina in legalitate si la normalitatea relatiei cu presa din Romania”, a apreciat Geoana.

El si-a exprimat speranta ca, in cursul zilei de luni, conducerea Senatului va lua o decizie care sa permita „intrarea in normalitate” in privinta acestui subiect.

In opinia lui Geoana, daca unii ziaristi de la „Romania libera” au facut ceva care le este imputabil, acest lucru trebuie discutat, conform legii, in relatia intre Senat sau persoane implicate si acei jurnalisti. „Dar nu putem sa tinem un ziar intreg responsabil pentru acte eventual nelalocul lor sau nelegale ale unor ziaristi”, a adaugat el.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro