Sari direct la conținut

RCS&RDS ofera servicii de voce prin solutia Alcatel

Agora News

Alcatel a anuntat ca RCS&RDS, unul din cei mai importanti furnizori de televiziune pe cablu si provideri de Internet din Romania, a decis sa utilizeze solutiile oferite de Alcatel pentru implementarea serviciilor de telefonie pe cablu in reteaua sa.

Acest lucru va permite RCS&RDS migrarea usoara catre tehnologiile bazate pe comutatia de pachete in vederea oferirii pe viitor a serviciilor de ultima generatie pentru abonatii sai. RCS&RDS are instalat in acest moment sistemul de comutatie Alcatel 1000 in Bucuresti.

Avand deja mai mult de 100 interconectari cu operatorul traditional de voce, RCS&RDS a lansat deja serviciul de telefonie pentru abonatii sai de Internet si de televiziune prin cablu.

Compact, puternic si construit utilizand ultimele tehnologii din domeniul telecomunicatiilor, sistemul Alcatel 1000 permite operatorilor reducerea investitiei initiale si a cheltuielilor de exploatare, oferind in acelasi timp posibilitatea cresterii profiturilor prin lansare de noi servicii.

„RCS&RDS este in acest moment cel mai important operator cu acoperire nationala din Romania capabil sa ofere un pachet complet de servicii, Internet/cablu/telefonie abonatilor sai” a declarat Alexandru Oprea, directorul general al companiei. „Solutia Alcatel ne va permite sa oferim acum si servicii de telefonie de calitate abonatilor nostri”.

„Alcatel a oferit companiei RCS&RDS cea mai noua si fiabila tehnologie de comutatie” a declarat Monika Maurer, presedinta diviziei de voce din Alcatel. „Solutia Alcatel 1000 va permite companiei RCS&RDS sa ofere servicii de calitate atit clientilor rezidentiali cit si celor de business, asigurind in acelasi timp posibilitatea de migrare usoara pe viitor catre serviciile de banda larga.”

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro