Sari direct la conținut

Regal la Nationalul din Bucuresti

HotNews.ro

“Anna Karenina” si-a gasit spatiu de expunere si pe scena Nationalului din Bucuresti, unde isi deapana cu gratie si tristete povestea, in regia lui Alice Barb.

Piesa va putea fi vazuta la sala Camil Petrescu, pe 29 octombrie, de la ora 19.00.

Dramatizarea romanului lui Lev Tolstoi ii are in distributie pe Ioana Pavelescu, Mircea Albulescu, George Ivascu, Vitalie Bichir, Lamia Beligan, Medeea Marinescu, Simona Bondoc, Vivian Alivizache, Andrei Duban, Dragos Ionescu, Carmen Ionescu, Andrei Cunesteanu si are toate sansele sa ii multumeasca si pe cei mai pretentiosi dintre dumneavoastra.

In aceeasi zi, dar la alta sala (Liviu Rebreanu) a Teatrului National, puteti urmari o alta piesa cu “pedigree”. “Egoistul”, adaptare dupa opera francezului Jean Anouilh, va prilejui o intalnire cu actori de care este imposibil sa spui ca te-ai saturat.

Radu Beligan, Carmen Stsnescu, Damian Crasmaru, Mihai Fotino, Sanda Toma, Mihai Niculescu, Lamia Beligan, Medeea Marinescu, Cesonia Postelnicu, Silviu Biris. Ca totul sa fie mai interesant, va spunem ca regia ii apartine maestrului Radu Beligan care, desi din ce in ce mai conditionat de varsta, este totusi absolut incantator.

La drept vorbind, acest actor reuseste sa fie cap de afis in mai multe dintre piesele puse in scena la TNB. In unele chiar joaca in compania fiicei sale, Lamia Beligan.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro