Sari direct la conținut

Siemens Mobile lanseaza noul telefon C65

Adevarul

Noul telefon C65, cu MMS are camera incorporata, ecran in 65,536 de culori si blitz atasabil. C65 combina aplicatii inovatoare precum Photopet, asistenta la download si optiuni extinse de personalizare. C65 este compact, prietenos si practic, are un ecran in 65,536 de culori, de mare rezolutie.

Un accesoriu optional este blitz-ul atasabil, care ajuta la crearea unor fotografii bune chiar si la o lumina scazuta. Photopet – un prieten virtual este ultima inovatie in materie de jocuri oferita de noul C65; pentru a supravietui acesta trebuie hranit cu imagini colorate.

Printr-o aplicatie speciala, de asistenta la download, descarcarea de tonuri, logo-uri, jocuri si multe altele este extrem de simpla. Thorsten Heins, membru al Consiliului Executiv al grupului si presedinte al Diviziei de Terminale Mobile, spune: „Acest telefon prezinta multe caracteristici ce-l fac foarte usor de folosit.

Ne-am folosit experienta si cunostintele pentru a ne asigura ca va veti bucura de MMS intr-un mod usor si eficient, cu ajutorul unui aparat elegant”. Disponibil in culoarea Blue Shadow, C65 este un aparat triband si vine impreuna cu aplicatii Java, GPRS si WAP. Meniul include aplicatii utile precum organizerul si agenda, calendarul si ceasul.

Aparatul ofera pana la 410 ore de stand-by si 300 minute de convorbire, asa incat o conversatie prelungita nu reprezinta o problema. Telefonul va fi disponibil in Romania, exclusiv in magazinele si reteaua de distributie Orange, in cursul lunii noiembrie.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro