Sari direct la conținut

Suprematia lui Matt Damon

HotNews.ro

Dupa succesul « Identitatii lui Bourne », Matt Damon joaca rolul principal si in « Suprematia lui Bourne », un film ce a avut premiera pe 22 octombrie.

Asa cum probabil stiti din prima parte a filmului, Jason Bourne (Matt Damon), asasin platit de Guvern, isi pierde memoria si incearca sa redescopere cine este el de fapt. Dar nu era de ajuns numai atat: fostii aliati vor sa-l omoare ca sa fie siguri ca nu mai exista nici un martor al planurilor pe care le puneau la cale. Numai ca Bourne este atat de bine antrenat, incat nu poate fi ucis.

in « Suprematia lui Bourne », lucrurile devin mai complicate: lui Jason i se insceneaza uciderea unor agenti CIA. Cand realizeaza acest lucru, eroul nostru nu are de ales si este nevoit sa se intoarca la slujba dinainte, si anume cea de asasin platit. Numai in acest fel va reusi sa ramana in viata si apoi sa-si dovedeasca nevinovatia.

Realizat cu acelasi buget ca si primul film, mai exact 75 de milioane de dolari, incasarile la « Suprematia lui Bourne » din week-end-ul de lansare s-au dublat. Astfel, numai in Statele Unite, la primul sfarsit de saptamana in care a rulat filmul s-au incasat 52 de miliaone de dolari.

Nu se cunoaste onorariul lui Matt Damon, dar se spune ca pentru prima productie Bourne a fost platit cu 10 milioane de dolari. intrebat fiind ce parere are despre un al treilea film cu Jason Bourne, Damon a spus ca ar accepta sa joace numai daca scenariul ar fi unul foarte interesant.

insa l-ar provoca rolul lui James Bond! si ar juca chiar si intr-un film erotic, sustine el, adaugand aceeasi conditie a unui scenariu de calitate.

Legat de acest subiect fierbinte, celebrul actor declara: « in timp ce filmam « Identitatea lui Bourne », unul din producatori a glumit spunand ca n-ar fi rau sa facem si un film care sa se numeasca « The Porn Identity » ! »

ACTIUNE

Suprematia lui Bourne

Regia : Paul Greengrass

Cu : Matt Damon, Franka Potente

in cinematografe: din 22 octombrie

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro