Sari direct la conținut

Targ de oferte financiar-bancare la Iasi

HotNews.ro

Bursa de Valori Bucuresti (B.V.B) informeaza ca in perioada 21-23 octombrie 2004 s-a desfasurat la Iasi primul targ regional de oferte financiar-bancare organizat de FINMEDIA.

B.V.B a participat cu un stand propriu alaturi de doua Societati de Servicii de Investitii Financiare: H&C Securities din Iasi si Est Invest din Focsani, societati care realizeaza tranzactii in direct pentru publicul investitor.

In deschiderea targului, B.V.B a avut un seminar cu temele: „B.V.B- alternativa de finantare si oportunitate de investire” si „Cadrul de tranzactionare a drepturilor de preferinta” sustinut de Directorul General, domnul Stere Farmache. S-au prezentat astfel oportunitati de investire pe bursa din perspectiva investitorilor si alternativa de finantare din perspectiva companiilor.

Avand in vedere strategia de dezvoltare a pietei bursiere din Romania, proces initiat anul trecut de B.V.

B si Bursa Electronica Rasdaq impreuna cu comunitatea brokerilor, unul din principalele lucruri pe care le poate face Bursa este sa creeze conditii optime de manifestare a cererii si ofertei de valori mobiliare si sa stimuleze prezenta pe piata bursiera a celor doi factori care dau substanta oricarei burse: companiile emitente si investitorii.

Acest targ de investitii vine intr-un moment in care B.V.

B a inregistrat evolutii pozitive care s-au regasit in cresterea capitalizarii bursiere cu 86% exprimate in Euro, fata de sfarsitul anului trecut, o crestere de peste 65% a valorii indicilor si o crestere a valorii de tranzactionare pe primele sase luni care a egalat nivelul valorii de tranzactionare a anului trecut, cu sanse sa se dubleze pana la finele anului 2004.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro