Sari direct la conținut

Telverde pentru consultanta agricola

Romania Libera

Agentia Nationala de Consultanta Agricola va pune, incepand cu data de 3 noiembrie, la dispozitia celor interesati o linie telefonica gratuita, tip numar verde: 0800/802.006. Ea va functiona nonstop si va putea fi apelata din reteaua fixa din toata tara. Raspunsurile la intrebari vor fi date de specialistii din cadrul ANCA sau din cadrul centrelor judetene de consultanta agricola, dupa caz.

In functie de complexitatea solicitarilor, specialistii vor raspunde in scris, in cazul unor informatii succinte, sau se vor deplasa la sediul exploatatiei agricole a solicitantului in cazul in care solicitarea se refera la informatii complexe (modernizari sau infiintari de ferme, aplicarea de noi tehnologii cum ar fi cresterea strutilor, a melcilor, cele aplicate in agricultura ecologica si

altele).

Persoanele interesate pot solicita orice fel de informatii referitoare la formele de sprijin pentru agricultura, subventii si modul lor de acordare, legislatia din domeniul agriculturii, industriei alimentare si dezvoltarii rurale, modul de sprijinire a agriculturii prin Programul Uniunii Europene SAPARD etc.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro