Sari direct la conținut

Zapp lanseaza Internet Express

Chip Online

Zapp anunta lansarea primului serviciu de comunicatii mobile in banda larga la nivel national, Zapp Internet Express, bazat pe tehnologia CDMA2000 1xEV-DO (Evolution Data Optimized), care va permite transferuri de date cu viteze de pana la 2,4 Mbps.

„Intr-o lume din ce in ce mai dinamica, timpul devine resursa principala. Viitorul apartine celor care vor sti sa valorifice timpul in mod eficient, celor care vor utiliza in mod inteligent solutiile tehnologice de ultima generatie.

Este exact ceea ce ne propunem prin lansarea Zapp Internet Express, cel mai rapid serviciu de comunicatii mobile in banda larga din Romania: sa ajutam clientii Zapp sa devina mai eficienti, sa economiseasca timp si bani”, a declarat Cuneyt Turktan, Presedintele Consiliului Director Zapp.

Cu Zapp Internet Express utilizatorii au posibilitatea sa descarce fisiere muzicale si video, sa primeasca fotografii online, sa-si acceseze e-mailul sau reteaua privata de la birou, in conditii de mobilitate totala, la un nivel avansat al securitatii comunicarii.

Mobilitatea oferita utilizatorilor Zapp Internet Express permite accesarea Internetului de oriunde din aria de acoperire a retelei Zapp. Folosind modemul wireless Z010 conectat la un laptop, abonatii au posibilitatea sa lucreze in alta parte decat la birou sau acasa si sa receptioneze rapid chiar si documente de mari dimensiuni.

Transferul de date in reteaua CDMA 1xEV-DO se face la viteze de pana la 2,4 Mbps (pentru download) si pana la 153,6 kbps (pentru upload).

Serviciul de transfer de date Zapp Internet Express este disponibil in reteaua comerciala Zapp in doua variante: Zapp Internet Express 15 (abonament lunar 19 USD, 15 ore de Internet incluse) si Zapp Internet Express 100 (abonament lunar 39 USD, 100 de ore de Intenet incluse), pretul modemului fiind de 99 USD pentru ambele tipuri de abonament.

Traficul suplimentar de date se tarifeaza cu 2 centi/minut. Serviciul este disponibil in Bucuresti si in toate municipiile resedinta de judet.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro